Klaar voor de aftrap!
football-730418_1920.jpg

Vandaag, donderdag 14 juni, is voor veel mensen een bijzondere dag. In Rusland gaat het wereldkampioenschap voetbal van start.

Bij zo’n mondiale competitie komt heel veel kijken. De teams zijn door een goede voorbereiding in bloedvorm. De juiste voetballers zijn geselecteerd voor de juiste posities. Intensieve trainingen hebben ervoor gezorgd dat iedereen fit en gefocust van start kan. Iedere speler als individu en het team als collectief. De staf om hen heen maakt het de spelers makkelijk door te zorgen voor een goede logistiek, huisvesting, gezonde voeding en hulp bij de mentale fitheid van spelers. De coach inspireert zijn mannen en laat het teambelang prevaleren boven elk individueel belang.

“De coach laat het teambelang prevaleren boven elk individueel belang.”

Het is voor iedereen helder waar de doelstelling voor dit toernooi ligt. Elke dag komt de staf bij elkaar om de koers naar dat doel scherp te bewaken. De leiding stuurt tijdig bij als zich ontwikkelingen voordoen, zowel binnen het team als daarbuiten, die het behalen van het doel bemoeilijken. Zij zijn er klaar voor. Nu is het aan de vorm van de dag en de ‘elementen’…

Hoe gaat dit bij jou?

Dit lijkt allemaal heel logisch. Maar is dat ook zo logisch? Hoe gaat dat bij jou en in jouw organisatie? Ben jij er klaar voor om je klanten optimaal te bedienen? Mijn ervaring is dat er veel onbenut potentieel aanwezig is bij mensen en organisaties. Met een betere integrale voorbereiding en aanpak richting een duidelijk doel is er nog meer te bereiken dan dat er nu al bereikt wordt.

Een bijzondere dag…

Vandaag, donderdag 14 juni, is voor mij een extra bijzondere dag. Op dezelfde dag dat het WK begint, start ik mijn bedrijf IMPROOV. Dat doe ik met de lancering van mijn website www.improov.nl en deze eerste blog.

Verborgen potentieel benutten

Met IMPROOV wil ik MKB-bedrijven, starters en start-ups helpen om hun verborgen potentieel te benutten. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ben je benieuwd naar mijn aanpak? Bel of mail me gerust. Tof als je me volgt op LinkedIn, waarop nog meerdere blogs zullen volgen.

Ik ben klaar voor de aftrap!